• Ronaldo, Bale, Pogba, les coups de pied arrêtés
    Ronaldo, Bale, Pogba, les coups de pied arrêtés
  • Tous les buts de l'EURO 2016
    Tous les buts de l'EURO 2016
  • Tous les buts de l'EURO 2016
    Tous les buts de l'EURO 2016
  • Le XI de l'EURO 2016 en action
    Le XI de l'EURO 2016 en action
  • Ronaldo sur une soirée "inoubliable"
    Ronaldo sur une soirée "inoubliable"
  • Portugal 1-0 France, temps forts de la finale
    Portugal 1-0 France, temps forts de la finale
  • Ronaldo : "Tout est possible"
    Ronaldo : "Tout est possible"
  • Ronaldo veut encore marquer l'histoire
    Ronaldo veut encore marquer l'histoire
  • Pologne 1-1 Portugal (3-5 t.a.b.)
    Pologne 1-1 Portugal (3-5 t.a.b.)
  • Portugal - Pays de Galles, les temps forts
    Portugal - Pays de Galles, les temps forts
1 de 10
  • Cristiano Ronaldo (Portugal)
    Cristiano Ronaldo (Portugal)
  • Cristiano Ronaldo (Portugal)
    Cristiano Ronaldo (Portugal)
  • Cristiano Ronaldo (Portugal)
    Cristiano Ronaldo (Portugal)
  • Portugal players celebrate
    Portugal players celebrate
  • Portugal players celebrate
    Portugal players celebrate
  • Portugal players celebrate
    Portugal players celebrate
  • Portugal players celebrate
    Portugal players celebrate
  • Portugal players celebrate
    Portugal players celebrate
  • Portugal players celebrate
    Portugal players celebrate
  • Cristiano Ronaldo (Portugal)
    Cristiano Ronaldo (Portugal)
1 de 10

Effectif

Résumé

  • Portugal 1-0 France, temps forts de la finale

    Watch the stunning goal by Éder in extra-time which guided Portugal to UEFA EURO 2016 glory.
  • Pologne 1-1 Portugal (3-5 t.a.b.)

    Watch all of the drama as Portugal won an epic penalty shoot-out against Poland to reach the semi-finals.
  • Portugal - Pays de Galles, les temps forts

    Watch the action from Lyon as two goals in four minutes after half-time from Cristiano Ronaldo and Nani gave Portugal a place in the final.
  • Temps forts : Croatie - Portugal

    See how substitute Ricardo Quaresma scored a dramtic extra-time winner for Portugal to send them into the last-eight.
  • Temps forts : Hongrie - Portugal

    Watch the action from a six-goal thriller, featuring two goals from Cristiano Ronaldo.
  • Temps forts : Portugal 0-0 Autriche

    See how a Cristiano Ronaldo penalty miss cost Portugal three points in Paris.
  • Portugal - Islande : meilleurs moments

    Watch the goals as Iceland battled back from going behind to a Nani strike to claim a point.
  • Serbie 1-2 Portugal

    1210_EQ_MD10_SEBPOR_AMB
  • Portugal 1-0 Danemark

  • Albanie 0-1 Portugal

    0809_EQ_MD8_ALBPOR_AMB
  • Portugal 0-1 France

    Mathieu Valbuena met fin à une disette de huit ans sur coup franc direct, et la France l'emporte.
  • Le triplé de Ronaldo

    1406_EQ_ARMPOR_HL_AMB
  • Portugal 2-1 Serbie

  • Ronaldo entre dans l'histoire

  • Temps forts: France - Portugal

Suspensions et blessures

Matches

lun.
14
oct.
Dernier résultat
jeu.
14
nov.

Classements

Stats

Mis à jour le: 18/10/2019 13:22 CET

Palmarès dans la compétition

Saisons
Saison PhaseJVND
2014/16Vainqueur151041
2010/12Quarts de finale15933
2006/08Quarts de finale18963
2002/04Finale6312
1998/00Demi-finales151122
Statistiques en compétitions de l'UEFA
CompétitionJVND
Championnat d'Europe de l'UEFA148823531
Coupe du Monde FIFA169903940
UEFA Nations League6420
Tours qualificatifs inclus
Mis à jour le: 18/10/2019 13:22 HEC