Photos

  • Nevena Damjanović (Serbia)
    Nevena Damjanović (Serbia)
    Jovana Damnjanović (No7) accepts the congratulations after scoring for Serbia during their FIFA Women's World Cup qualifier against Malta
    13 février 2014
    ©Domenic Aquilina
  • Jovana Damnjanović (Serbia) & Kimberly Parnis (Malta)
    Jovana Damnjanović (Serbia) & Kimberly Parnis (Malta)
    Jovana Damnjanović (L) of Serbia competes with Kimberly Parnis of Malta during their FIFA Women's World Cup qualifier against Malta
    13 février 2014
    ©Domenic Aquilina
  • Jelena Čanković (Serbia)
    Jelena Čanković (Serbia)
    Jelena Čanković (L) of Serbia during their FIFA Women's World Cup qualifier against Malta
    13 février 2014
    ©Domenic Aquilina
  • Jelena Čubrilo (Serbia)
    Jelena Čubrilo (Serbia)
    Jelena Čubrilo is congratulated after scoring Serbia's second goal during their FIFA Women's World Cup qualifier against Malta
    13 février 2014
    ©Domenic Aquilina

Classements

Légende :

J: Joués   
pts: Points   
Mis à jour le: 22/09/2017 12:21 HEC

Matches

mar.
19
sept.
Dernier résultat
jeu.
19
oct.

Derniers résultats

Horaires HEC
Mis à jour le: 13/10/2017 14:24 HEC

Palmarès dans la compétition

Saisons
Saison PhaseJVND
2013/15Phase de qualification10316
2009/11Phase de qualification10235
2005/06Phase de qualification8206
2001/02Phase de qualification6600
1997/99Matches de barrages promotion/relégation9810
Statistiques en compétitions de l'UEFA
CompétitionJVND
Championnat d'Europe féminin4714330
Coupe du Monde féminine de la FIFA4421518
Tours qualificatifs inclus
Mis à jour le: 20/09/2017 01:08 HEC