Photos

  • Norway huddle
    Norway huddle
    A large crowd at the Ullevaal Stadion watches Norway and Belgium during their UEFA Women's EURO 2013 qualifier
    15 septembre 2012
    ©UEFA.com
  • Szabina Tálosi (Hungary) & Janice Cayman (Belgium)
    Szabina Tálosi (Hungary) & Janice Cayman (Belgium)
    Szabina Tálosi (No18) tries to get away with the ball from Janice Cayman (No20)
    20 juin 2012
    ©Gábor Baricsa
  • Anett Nagy (Hungary) & Inge Heiremans (Belgium)
    Anett Nagy (Hungary) & Inge Heiremans (Belgium)
    Anett Nagy (No11) fights for the ball with Inge Heiremans (No5)
    20 juin 2012
    ©Gábor Baricsa
  • Belgium
    Belgium
    Belgium players celebrate after their 1-0 victory against Iceland
    06 avril 2012
    ©Ludo Van de Velde
  • Belgium v Iceland
    Belgium v Iceland
    Julie Biesmans of Belgium (No7) closes down Fanndís Fridriksdóttir (No14) of Iceland
    06 avril 2012
    ©Ludo Van de Velde
  • Katrín Jónsdóttir (Iceland) & Julie Biesmans (Belgium)
    Katrín Jónsdóttir (Iceland) & Julie Biesmans (Belgium)
    Iceland captain Katrín Jónsdóttir (No8) competes for the ball with Belgium's Julie Biesmans
    06 avril 2012
    ©Ludo Van de Velde
  • Janice Cayman (Belgium) & Katrín Jónsdóttir (Iceland)
    Janice Cayman (Belgium) & Katrín Jónsdóttir (Iceland)
    Belgium's Janice Cayman (No10) in action with Iceland captain Katrín Jónsdóttir
    06 avril 2012
    ©Ludo Van de Velde
  • Belgium v Northern Ireland
    Belgium v Northern Ireland
    The teams line up for the anthems in Dessel
    15 février 2012
    ©UEFA.com
  • Annaelle Wiard (Belgium Women national team)
    Annaelle Wiard (Belgium Women national team)
    Annaelle Wiard in action for Belgium in the match against Bulgaria
    21 novembre 2011
    ©Ludo Van de Velde
  • Belgium Woman team photo
    Belgium Woman team photo
    Belgium line up before the match against Bulgaria
    21 novembre 2011
    ©Ludo Van de Velde
  • Fanndís Fridriksdóttir (Iceland) & Lorca Van De Putte (Belgium)
    Fanndís Fridriksdóttir (Iceland) & Lorca Van De Putte (Belgium)
    Action from Iceland's 0-0 draw with Belgium
    21 septembre 2011
    ©KSÍ
  • Fanndís Fridriksdóttir (Iceland) & Lorca Van De Putte (Belgium)
    Fanndís Fridriksdóttir (Iceland) & Lorca Van De Putte (Belgium)
    Action from Iceland's 0-0 draw with Belgium
    21 septembre 2011
    ©KSÍ
  • Fanndís Fridriksdóttir (Iceland) & Lorca Van De Putte (Belgium)
    Fanndís Fridriksdóttir (Iceland) & Lorca Van De Putte (Belgium)
    Action from Iceland's 0-0 draw with Belgium
    21 septembre 2011
    ©KSÍ
  • Fanndís Fridriksdóttir (Iceland) & Lorca Van De Putte (Belgium)
    Fanndís Fridriksdóttir (Iceland) & Lorca Van De Putte (Belgium)
    Action from Iceland's 0-0 draw with Belgium
    21 septembre 2011
    ©KSÍ
  • Fanndís Fridriksdóttir (Iceland) & Lorca Van De Putte (Belgium)
    Fanndís Fridriksdóttir (Iceland) & Lorca Van De Putte (Belgium)
    Belgium line up before drawing 0-0 in Iceland
    21 septembre 2011
    ©KSÍ
  • Belgium
    Belgium
    Belgium line up before beating Hungary 2-1
    17 septembre 2011
    ©Berend Scholten
  • Femke Maes wheels away after scoring for Belgium and Wales
    18 février 2008
    ©UEFA.com
  • Femke Maes (second left) celebrates scoring against Wales
    18 février 2008
    ©UEFA.com
  • 29 octobre 2007
    ©Getty Images
  • 28 octobre 2007
    ©Getty Images

Classements

Mis à jour le: 04/07/2013 19:21 HEC

Légende :

J: Joué(s)   
pts: Points   

Matches

mer.
19
sept.
Dernier résultat

statistic

Mis à jour le: 20/09/2012 16:02 CET

Palmarès en UEFA Champions League

Dernières saisons
Saison PhaseJVND
2006/09Phase de qualification8314
2003/05Phase de qualification8107
1999/01Matches de barrages promotion/relégation8530
1995/97Matches de barrages promotion/relégation10910
1993/95Phase de qualification6213
Statistiques en compétitions de l'UEFA
CompétitionJVND
Championnat d'Europe féminin80321731
Coupe du Monde féminine de la FIFA308220
Tours qualificatifs inclus
Mis à jour le: 08/11/2012 23:11 HEC
  • © 1998-2014 UEFA. Tous droits réservés.
  • Les désignations UEFA et EURO féminin, le logo et le trophée du Championnat d'Europe féminin de l'UEFA sont protégés en tant que marques et/ou droit d'auteur de l'UEFA. Toute utilisation de ces marques déposées à des fins commerciales est interdite.